Vroedvrouw in Rotterdam – Verloskundigen Rotterdam West

‘Ik zoek een vroedvrouw in Rotterdam’

U bent zwanger! Een prachtige en spannende periode in uw leven. Natuurlijk wilt u hier professionele begeleiding bij. Daarvoor kunt u terecht bij een vroedvrouw in Rotterdam. De vroedvrouw in Rotterdam helpt en begeleidt u graag tijdens deze leven veranderende periode. Maar wat doet een vroedvrouw eigenlijk precies? Hoe vaak moet u daarnaar toe?

Een vroedvrouw in Rotterdam, wat doet die precies?

Een vroedvrouw is een ander woord voor verloskundige. Zij helpt u vanaf het begin tot het eind door uw zwangerschap heen. Zoekt u een vroedvrouw in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij verloskundigen Praktijk Rotterdam West. Vanaf het moment dat u weet da tu zwanger bent – dat de zwangerschapstest positief blijkt – kunt u terecht bij een vroedvrouw. In Rotterdam kunt u voor een eerste controle langskomen als u tussen de 7 en 10 weken zwanger bent. Er wordt dan een eerste controle uitgevoerd.

Wanneer gaat u naar de vroedvrouw?

Tijdens een gemiddelde zwangerschap gaan vrouwen zo’n 10 tot 15 keer naar een vroedvrouw. In Rotterdam kunt u daarvoor terecht. Een vroedvrouw controleert u en de baby, u kunt met haar spreken over zorgen of vragen en ze bekijkt de verloop van uw zwangerschap. De vroedvrouw in Rotterdam is persoonlijk betrokken bij u, uw kindje en de zwangerschap. Best een fijn gevoel om een professional te hebben die weet waar ze naar moet kijken, maar ook persoonlijk betrokken is.

 

Ook tijdens de bevalling zelf staat de vroedvrouw uit Rotterdam u bij. Ze helpt u met het vinden van de juiste houding, geeft aan wanneer u mag persen en zorgt dat de baby gezond en wel ter wereld komt. Uiteraard controleert zij dit zodra het kindje geboren is.

Wanneer heeft u direct een vroedvrouw nodig?

Een verloskundige is er niet alleen voor controles, u kunt te allen tijde contact opnemen bij vragen, twijfels of ongerustheid. Heeft u direct een vroedvrouw nodig? De vroedvrouw in Rotterdam kunt u dag en nacht bereiken voor spoedgevallen. Spoedgevallen betekent:

Weeën
Is het uw eerste kindje? Dan kunt u bellen als u een uur lang weeën heeft à 3 minuten. Is het uw tweede kindje? Dan kunt u bellen als u een uur lang weeën heeft à 5 minuten.

Gebroken vliezen
In de ochtend bellen: helder en ingedaald. Direct bellen: groen, bruin en twijfel. Direct bellen en gaan liggen: niet ingedaald.

Veel bloedverlies
Heeft u opeens veel bloedverlies? Neem dan contact op met uw persoonlijke verloskundige uit Rotterdam.

Bij ongerustheid of twijfel kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijke vroedvrouw uit Rotterdam. Zij

De vroedvrouw in Rotterdam heeft ervaring

De vroedvrouw in Rotterdam van Verloskundigen praktijk Rotterdam West heeft jarenlange ervaring als verloskundige. Zij doet er alles aan om uw zwangerschap én bevalling zo prettig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Bent u benieuwd wat zij voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.

 
Copyright 2009 - 2021 | kinder-stoel.info